Scheidsrechters gezocht!!

We zijn dringend op zoek naar mensen die willen fluiten!

Voor het fluiten van wedstrijden van de heren, dames en jeugd zoeken we scheidsrechters! We zijn een kleine vereniging en samen dragen we de verantwoording zodat alle teams wedstrijden kunnen blijven spelen met een scheidsrechter! 

Via de website www.volleybalmasterz.nl kan je een spelregelbewijs halen!  Zie onderstaande info. Met dit spelregelbewijs mag je wedstrijden fluiten van de jeugd en 3e en 4e klasse volwassenen. Als je wedstrijden van 1e en 2e klasse volwassenen wil fluiten dan gaan we een vaardigheidstraining organiseren die hiervoor nodig is. Samen maken we er een mooie wedstrijd van!

Voor meer informatie, vragen of aanmelden zoek contact met Margriet van de Zande via margrietvandezande@gmail.com 

Volleybalmasterz.nl is een officiële website van de Nevobo, waarmee spelers op een leuke én handige manier de spelregels beter leren begrijpen. Voor alle volleyballers die deze test met goed resultaat afronden leidt dit uiteindelijk tot het spelregelbewijs. Met hulp van deze website leren volleyballers al van jongs af aan de regels beter accepteren en goed toe te passen tijdens de wedstrijd. Dit leidt tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter. Bovendien brengt het beheersen van de regels de winst dichterbij!

Spelregelbewijs halen:

  • Log in op nevobo.nl of volleybal.nl met een persoonlijk account. (Dus niet het account van je ouders.)
  • Controleer of in je persoonlijke informatie je relatiecode is ingevuld/ vraag anders je relatiecode op bij de ledenadministratie en vul die in.
  • Log om je spelregelbewijs te halen met je bovenstaande account in op volleybalmasterz.nl. (Let op: soms log je automatisch in omdat je er al eerder geweest ben, controleer of het juiste account (met relatiecode is ingelogd)
  • Doorloop de 5 oefenniveau ’s en daarna automatische het laatste niveau = de spelregeltoets
  • Wanneer je 16 vragen goed beantwoord hebt in de eindtoets ben je geslaagd en zal de informatie vanuit volleybalmasterz.nl automatisch doorgezet worden naar nevobo.nl.
  • Op nevobo.nl kun je bij je diploma’s zien dat je geslaagd bent en je spelregelbewijs downloaden en bij licentie dat je nu mag fluiten.

Wanneer je een foutcode krijgt bij het downloaden van het certificaat, en je hebt gecontroleerd dat je relatiecode daadwerkelijk is ingevuld dan mag je mailen naar volleybalmasterz@nevobo.nl met je relatiecode zodat we voor je kunnen uitzoeken wat er misgaat.

D~e vereniging heeft jullie nodig!

Scroll to Top