Regiobank-HGS

HGS-RegioBank is sinds 1 mei 2013 hoofdsponsor van ESV Volleybal. Daarnaast is HGS-RegioBank ook trouwe sponsor van ons Heren 1 team.
Tijdens het RegioBank-ESV Recreanten Volleybaltoernooi op 18 juni 2022 is door eigenaren Harry van het Goor en Bertus Schouten opnieuw een contractverlening van 3 jaar ondertekend. Namens het bestuur en de sponsorcommissie van ESV Volleybal willen wij HGS RegioBank hartelijk danken voor hun verlenging van het sponsorcontract en het gestelde vertrouwen in de vereniging.

HGS is hét kantoor in de regio voor financieel en fiscaal advies. Van simpele belastingaangifte tot uitgebreide jaarrekening. Op het gebied van verzekeringen hebben we een breed aanbod, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.  Alles van Autoverzekering tot Zorgverzekering!

Als zelfstandig adviseur van RegioBank hebben we een kantoor in Elspeet en in Uddel. Wij zijn de Buurtzame bank waar je nog binnen kan lopen om je vraag te stellen en je bankzaken kan regelen.

Op het gebied van hypotheken maken wij met u een keuze uit diverse geldverstrekkers, waaronder RegioBank, BLG, Nationale Nederlanden, ING, ABN-AMRO en Rabobank. Daardoor weet u zeker dat u een hypotheek krijgt die het beste past bij uw situatie en wensen.

Scroll to Top