Bestuur & Commissies

Het verenigingsbestuur

Het bestuur houdt het (verenigingshart) kloppend

Iedere vereniging in Nederland heeft de wettelijke verplichting een bestuur te hebben. Dat bestuur faciliteert simpel gezegd op de achtergrond de mogelijkheid voor de leden om te kunnen volleyballen

Het bestuur bestaat altijd uit vrijwilligers die uit de gelederen van de vereniging geworven worden. Een aantal keer per jaar vergadert het bestuur en één keer per jaar wordt er een ledenvergadering georganiseerd waarin (financiële) verantwoording wordt afgelegd,  ontwikkelingen binnen de sport en de vereniging worden besproken en eventueel ook knopen worden doorgehakt.

Onze Commissies

de verschillende commissies hebben een afgebakend takenpakket en zorgen gezamenlijk voor de uitvoering van alle werkzaamheden die bij de betreffende commissie horen.

Activiteitencommissie

Deze commissie organiseert alle activiteiten en evenementen binnen onze vereniging

Sponsorcommissie

Deze commissie helpt onze vereniging financieel gezond te blijven door de werving van sponsoren

Kantinecommissie

Deze commissie doet het beheer en de inkoop van onze kantine en coördineert de bezetting

Bedrijvencompetitie

Deze commissie organiseert het jaarlijkse bedrijventoernooi dat op woensdagavonden gespeeld wordt

Meld je aan als vrijwilliger!

Heb je zin om ook een bijdrage te leveren aan onze vereniging. Kijk dan even wat het meeste aanspreekt. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en als het bestuur of de commissie van je keuze al gevuld is, kun je je vast aanmelden voor een komende termijn.

Scroll to Top